Eerste woonwijk

Dichtbij de bron
De eerste woonwijk die in aanmerking komt voor een warmtenet is het Tegelarijeveld in Roermond. Deze wijk ligt namelijk vlakbij de producent van de restwarmte, Smurfit Kappa Roermond Papier.

Woningen van de woningbouw

In het Tegelarijeveld zijn diverse huurwoningen van Wonen Zuid. Samen met hen zijn we in gesprek over hoe we de woningen kunnen gaan aansluiten. Voor Wonen Zuid is het namelijk van belang dat de woningen ook in toekomst energiezuinig en duurzaam worden verwarmd. Uiteraard worden hier ook de bewoners zelf bij betrokken.

Koopwoningen

In de wijk liggen ook woningen van huiseigenaren of andere verhuurders. Uiteraard houden we hen op de hoogte van de ontwikkelingen. In eerste instantie door informatie te geven over Slim Energienet Roermond. En op het moment dat er meer duidelijkheid is over een vervolg, dan gaan we met elkaar in gesprek.

Vragen en zelf aan de slag

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bij Antwoorden op vragen hebben we een heleboel vragen beantwoord. Ben je op zoek naar mogelijkheden om je huis te verduurzamen? Ook daarvoor hebben we tips opgenomen.

Google maps: Tegelarijeveld ten op zichtte van Smurfit Kappa Roermond Papier

Onze partners

De kleine lettertjes